TORNA

2019.05.15. 15:35

Adácsra arany, Egerbe bronz a Zsebibabáknak

Harminchárom csapat egészen fiatal tornászai mutatták be tudásukat a MATSZ zsűrijének.

B. Cs.

Az EKE Torna Clubjának bronzérmes leánykái

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Bódi Csaba

 

Az Adácsi DSE csapata a II. korcsoportban végzett az első helyen
Fotó: Bódi Csaba / Heves Megyei Hírlap

Adácsi győzteseket is köszönthettek a Magyar Torna Szövetség MATSZ-Zsebibaba csapatbajnokságának első fordulójában. A Budapest-Vidék Bajnokságnak helyet biztosító, az Istvánmezei úton található Tornacsarnokban az Adácsi Diáksport Egyesület csapata a II. korcsoportos (2011–2012-es születésüek) vidékbajnokság 14 együttes felvonultató mezőnyében végzett az élen. Az edzőként Juhász Péter által felkészített gárdában Csontos Katalin, Muszka Luca, Szabó Linda és Valyon Dóra nyakába akasztottak aranyérmet.

Az Eszterházy Károly Egyetem Torna Clubjának csapata az abszolút újoncokat felvonultató I. korcsoport (2013-ban vagy később születettek) vidékbajnokságát alkotó nyolc egylet közül léphetett a dobogó harmadik fokára. A Varga Attila, Mocsárkó Zsófia és Toronyai Alexandra gardírozta ötfős társaság Bódi Zsófia, Sebestyén Nóra, Bárdos Blanka, Szakács Lili és Majoros Anna összetételben érdemelte ki a bronzmedált.

Az EKE Torna Clubjának bronzérmes leánykái Fotó: Bódi Csaba / Heves Megyei Hírlap

A második forduló jelentette próbatételre november 24-én kerül sor, ugyancsak a fővárosi Tornacsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában