Labdarúgás

2020.05.05. 07:52

Alexis Sánchez hazatérhet Chilébe

Hazájában, Chilében folytathatja pályafutását Alexis Sánchez, 132-szeres válogatott labdarúgó.

A chilei Alexis Sánchez, miután berúgta a győzelmet jelentő 11-est az argentin kapuba a chilei Copa America labdarúgó-bajnokság döntőjének büntetőpárbajában a santiagói Julio Martínez Pradanos Nemzeti Stadionban 2015. július 4-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Fernando Bizerra Jr

A 31 éves csatár a Manchester United játékosa, de jelenleg kölcsönben az olasz Internazionale csapatában szerepel.

Angol klubjánál 2022 nyaráig szól a szerződése, és úgy hírlik, hogy az Inter nem akarja végleg megvenni őt, de Manchesterben sem tartanak rá igényt. Az olasz gárdában a szezonban 15 alkalommal szerepelt, s egy gól mellett három gólpasszt jegyzett.

Sánchez várható hazatérését az Universidad de Chile elnöke jelentette be a helyi DirecTV-ben. José Luis Navarrete közölte, hogy már felvették a kapcsolatot a csatárral, aki úgy nyilatkozott, náluk akarja folytatni és befejezni karrierjét. Az elnök megjegyezte ugyanakkor, hogy Sánchez szerződtetése nem lesz egyszerű a klub jelenlegi nehéz gazdasági helyzetében.

Minden attól függ, hogy Alexis kész-e lemondani jelenlegi fizetésének egy részéről

vélekedett.

Borítókép: a chilei Alexis Sánchez, miután berúgta a győzelmet jelentő 11-est az argentin kapuba a chilei Copa America labdarúgó-bajnokság döntőjének büntetőpárbajában a santiagói Julio Martínez Pradanos Nemzeti Stadionban 2015. július 4-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában