LABDARÚGÁS

2018.03.15. 18:05

Andornak végre hazai tája

A Marshall-ASE számára véget ér az albérletes korszak, vendég a Füzesabony.

B. Cs.

Az éllovas Felsőtárkány kihagyja az ünnepi hétvégét, miközben a megyei I. osztály 19. fordulójában az Eger SE a Hevest fogadja, az FC Hatvan pedig Besenyőtelekre látogat. A játéknap meccsének azonban a hazatérő andornaktályaiak Füzesabony elleni kilencven percét választottuk.

MARSHALL-ASE (10.)–FÜZESABONY (13.)

Andornaktálya, szombat, 15.00. V.: Németh Szabolcs (Rozsnaki, Németh M.)

TUZA LÁSZLÓ, az andornaktályai klub elnöke: – Az előzetes tervek másról szóltak és változás történt a kivitelező személyét illetően is, de végre már elmondhatjuk, hogy hazatérünk. Huszonhétmillió forintos beruházás eredményeként újult meg az öltözőépületünk, amelyet ezúttal vehetnek birtokba a csapatok, igaz, az épület még nincs teljesen kész, így az ünnepélyes átadásra még várni kell. Ezzel bízok abban, hogy a hazai pálya előnye megmutatkozik. Mentális szempontból és a pontok számét illetően is fontos lenne a győzelem megszerzése. Az együttes képes erre, ám ezt a gyepen kell majd bizonyítani.

BAJZÁT DÁNIEL, a füzesabonyiak kapusa: – A jó védekezés nagyon fontos lesz, a támadásainkból pedig a legtöbbet kell kihozni és minél több helyzetet gólra kell váltani. Nem lesz egyszerű dolgunk a jól szervezett Andornak ellen, de megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből.

Ősszel 2–0-ra győztek a füzesabonyiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!