csak játék legyen

2019.06.26. 16:07

Az Eb-n és az olimpián is pályára lépne Mbappé

Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain francia labdarúgója a jövő évi Európa-bajnokságon, illetve a tokiói olimpián is szeretne pályára lépni.

A 20 éves világbajnok csatár – a tavalyi oroszországi torna legjobb fiatal játékosa – azt követően írt erről közösségi oldalán, hogy az U21-es francia válogatott kijutott a jövő évi ötkarikás játékokra, mert elődöntőbe jutott a korosztályos Európa-bajnokságon.

Ugyan a 33-szoros felnőtt válogatott Mbappé soha nem szerepelt a korosztályos csapatban, koránál fogva szerepelhetne a tokiói nyári olimpián.

Korábban a francia szövetség elnöke úgy nyilatkozott, a szövetségi edző Sylvain Ripollon múlik, beválogatja-e a támadót a tokiói csapatba.

Amennyiben a francia válogatott kijut a jövő nyári Eb-re, úgy a franciák számára legjobb esetben Mbappénak tíz napja lesz, hogy a július 12-i döntő után elutazzon a japán fővárosba, ahol július 22-én kezdődik az ötkarikás labdarúgótorna.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában