TEREMLABDARÚGÁS

2020.02.17. 17:50

Az egerszóláti Findzsa FC visszatért az egri trónra

Visszahódította a szomszédvár egerszalókiaktól a bajnoki címet az egerszóláti Findzsa FC csapata az egri Pásztorvölgyi csarnokban rendezett 7. Bódi Művek felnőttbajnokságon.

Bódi Csaba

Együtt a friss bajnok Findzsa FC (rózsaszínben) és a tavalyi aranyérmes, idén hatodik Protek-Hangácsi Pincészet csapata. Lám, így is lehet Beküldött fotó

 

Együtt a friss bajnok Findzsa FC (rózsaszínben) és a tavalyi aranyérmes, idén hatodik Protek-Hangácsi Pincészet csapata. Lám, így is lehet. Beküldött fotó

A legfontosabb kérdés, vagyis az aranyérem sorsa már fordulókkal a zárás előtt eldőlt, így az utolsó játéknapon arra kellett ügyelni az egerszólátiaknak, hogy a Protek-Hangácsi Pincészet csapata ellen megőrizzék veretlenségüket. A címvédő egerszalókiakkal szembeni döntetlennel ez összejött a Kocsis Ádám, Prokaj Ádám, Prokaj Krisztián, Montvai Zoltán, Baji Ádám, Baji Péter, Hajdu Zsolt, Bata Árpád, Török Máté, Csepcsányi Gergő, Besenyei Richárd, ifj. Horváth László, Érsek Martin, Szilágyi Dániel, Szabó Viktor és Tompos Krisztián alkotta gárdának, amelyet csapatvezetőként Prokaj Zsolt irányított a csúcsra.

A fáradhatatlan Kovács Péter és segítői által szervezett küzdelemsorozat ezüstérmét a B-Lapáti Szilvási Ifjak nevet viselő társulat, a bronzmedált pedig az istenmezejeiek megyei II. osztályú csapatára épülő Kert Ház Centrum alakulata szerezte meg.

Az ezüstérmes B-Lapáti Szilvási Ifjak csapata. Beküldött fotó

Az ezúttal is tizennégy csapatot felvonultatott mezőny élcsoportjában végzett továbbá a Felnémet FC, az Ultimate Team és a 2019-es bajnok Protek-Hangácsi Pincészet együttese.

A harmadik helyezett Kert Ház Centrum együttese. Beküldött fotó

A 13., utolsó forduló eredményei:

B-Lapáti Szilvási Ifjak–Űzni Hajtani Br. 6–2

Bosch Team–Sport Szelet 4–2

Good Pass–Bogács Thermálfürdő 4–2

Felnémet FC–Hunita Trans 9–2

Protek-Hangácsi Pincészet Egerszalók–Findzsa FC 1–1

Ultimate Team–Első Édes Magyar Kft. 5–1

ZF Hungária Kft.–Kert Ház Centrum 1–4

Különdíjasok

Gólkirály: Baji Ádám (Findzsa FC) 21 gól

Legsportszerűbb csapat: Felnémet FC

Legjobb játékvezető: Rácz Károly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában