AUTÓSPORT

2019.12.05. 17:30

Az egri fiatal pilóta az év meglepetése díjat kapta

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) Autós Gyorsasági Szakág 2019-es Országos Bajnokságának díjátadó gáláján az egri Szomszéd Lali az év meglepetése díjat vehette át.

Heol Sport

A versenyzőknek, a csapatoknak nem a serlegek anyagában lévő fém és műanyag az igazi megfizethetetlen érték, hanem az, hogy amikor a polcon ránéznek egy-egy díjra, akkor felidéződnek azok az élmények, izgalmak, melyek ahhoz a versenyhez, ahhoz a bajnoki évadhoz kötődnek, amelyen azt elnyerték. No, meg nem utolsósorban eszükbe juthatnak róla azok az emberek, csapattagok, sporttársak, akikkel közösen azt az eredményt elérték – szerepel a Gender Racing Team beszámolójában. Ezek az emlékek és képek örökre ott lesznek a legjobb és legmegbízhatóbb adattároló „felhőben” a sporttársak emlékezetében.

Szomszéd Lalinak (balról a második) Othmar Michl (balról az első) is gratulált Fotó: Gender Racing Team

A 2019-es évet illetően a Gender Racing Team versenyzői számára is bőven van mit feleleveníteni, amikor ránéznek az ezúttal kapott díjakra. Hefler Róbertnek eszébe juthat a második formaautós szezonjában megszerzett abszolút ob címe, az FIA CEZ Zóna Trófea Formula Renault-kupa bajnoki címe; Szabó Nikolasnak élete első formula autóban nyert bajnoki címe az MNASZ Formula Renault-kupában és egy szépen csillogó bronzérem a magyar bajnoki értékelésben; Szomszéd Lali pedig az MNASZ Formula Renault-kupa második helyéért folytatott küzdelmeket idézheti fel a serlegre pillantva.

Nem mellesleg a GRC versenyzői nagyon kedves díszvendégtől vehették át a díjakat. Othmar Michl, az Austro Hungarian Business Council elnöke régi elkötelezett rajongója és támogatója a technikai sportoknak.

A gála díjazottja Fotó: Gender Racing Team

A bajnoki tabellán elért eredményekért járó elismeréseken kívül több megtisztelő különdíjat vehettek át a Gender Racing pilótái. Ismét a csapatnál maradt a Rookie of The Year, a hazai gyorsasági autósport év újonca díja, amelyet Szabó Nikolasnak adományoztak. Szomszéd Lali az év meglepetése díjat kapta meg az új versenykategóriában mutatott kiemelkedő szakmai fejlődéséért. Gender Tamás a megtisztelő Jövő Csapata díjat emelhette magasba az MNASZ Atós Gyorsasági Szakágának vezetőjétől. Ez utóbbi kiemelkedően komoly elismerése a csapat szakmai fejlesztésébe, az eddigi eredmények elérésébe fektetett több mint tízéves munkának és a jelenlegi csapatfelállásban rejlő jelentős sportszakmai lehetőségnek.

Még ugyan nincs itt az év vége, azonban a megtisztelő elismerés okán is mostantól induljon a jövő – tartják a Gendernél, ahol a régi szeretettel várnak minden autósport-rajongót a 2020-as évadban is a pályák mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában