interjú

2019.04.17. 20:00

Az Exatlon hatvani amazonja őszintén vallott barátságról, nehézségekről

A Gelencsér Timivel és Esztergályos Patrikkal ápolt kapcsolatáról és nehezebb pillanatairól is nyilatkozott portálunknak az Exatlon Hungary hatvani amazonja, Rákóczi Renáta.

Tóthpál Zoltán

Rákóczi Reni szerint elfogadhatatlan, ahogy társai Bogival viselkedtek Fotó: tv2.hu

– Az elmúlt hetekben rendszeresen foglalkoztunk Önnel portálunkon, és cikkeinben visszatérően a „hatvani amazon” jelzővel illettük. Hogy tetszik?

– Valóban? Igazán köszönöm, maradhat. Azt gondolom, végülis teljesen helytálló és igaz rám.

– Elsősorban miért döntött úgy, hogy kipróbálja magát az Exatlon Hungaryben?

– Fontos szempont volt a döntésem előtt, hogy itt is – akárcsak a kickboxban – folyamatos versenyhelyzetbe kerülhettem, emellett szerettem volna még inkább megerősíteni magam mentálisan. Akik ismernek, pontosan tudják rólam, hogy a mindennapi életben folyamatosan edzésben vagyok, versenyzek. Így valamilyen szinten magától értetődő, hogy fizikailag számomra nem okoztak nagy megterhelést a feladatok, bár azt elmondhatom, hogy egy kicsit azért elfáradtam. Számomra inkább fejben volt fárasztó a megmérettetés, emellett az is nehézséget okozott, hogy hozzá kellett szoknom a rosszabb körülményekhez.

Rákóczi Reni az egyik feladat közben Fotó: TV2

Sok jó pillanata volt, de láthattuk nehéz helyzetekben is. Meséljen kicsit a legnehezebb pillanatokról, amikor úgy érezte, hogy itt és most elég volt.

– Azt hogy elég volt és befejezem, a verseny alatt egyszer sem éreztem. Az igaz, hogy voltak pillanatok, amikor honvágyam volt, de ezt a nehézséget végül sikerült átvészelnem. Én az elejétől kezdve játéknak fogtam fel az egészet, s eleve nem feltétlenül a nyeremény miatt érkeztem a versenyre.

– Látható volt, hogy Gelencsér Timivel különleges kapcsolatot alakított ki. Egy életre szól a barátságuk?

– Pedig valójában annyira ellentétes személyiségek vagyunk… Ennek ellenére kétségtelen, hogy nagyon jól egymásra találtunk. Előtte nem gondoltam volna róla, hogy ennyire aranyos, kedves és barátságos lány. Nagyon jó sportoló és remek ember is, úgy gondolom, hogy igazán őszinte barátság alakult ki közöttünk.

– Na és mi a helyzet Patrikkal?

– A játék elején egy igazán önzetlen, tiszta szívű srácnak ismertem meg. Hála Istennek, nem csalódtam benne! Végig gyönyörűen játszott a versenyben, nem lehet kérdés, hogy zseniális versenyző és sportember. Ritka, hogy egy ilyen fiatal fiúnak ennyire helyén legyen az esze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában