TEREMLABDARÚGÁS

2020.03.19. 17:25

Berze-kupa: Plútó-ezüst az ovisoknál

Befejeződött a Besenyőtelki Berze Diáksport Egyesület téli teremtorna sorozata. Az utolsó három rendezvényen a megyénkbeli csapatoknak egy ezüstérmet és két negyedik helyet sikerült elérni .

B. Cs.

A besenyőtelkieknek negyedik hely jutott Beküldött fotó

A szűkebb hazánkbeli csapatok közül legeredményesebben a Plútó SE ovis csapata szerepelt, az edzőként Káplár Tamás vezette egriek a dobogó második fokéra állhattak. A Csuhay Szabolcs irányította Egri Focisuli SE és az Uri József gardírozta besenyőtelki együttes fiataljai egyaránt negyeddikként zártak.

Az egriek az ovifoci korosztályban végeztek a második helyen Beküldött fotó

A Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott program mérlegén idén az szerepel, hogy a sorozatban hat korcsoport 500 focipalántája 392 gólt szerzett, majd 35 különdíj és 200 érem talált gazdára a rengeteg szóróajándékon kívül. A több évtizedes múltra visszatekintő torna annak ellenére talpon maradt, hogy az edzők és az ifjú focisták egyre leterheltebbek, és egyre több versenyensorozatban kell részt venniük. A felkészülést jól szolgálták a füzesabonyi és a hevesi sportcsarnokban Uri József által szervezett rendezvények.

A besenyőtelkieknek negyedik hely jutott Beküldött fotó

2011-ben születettek

A dobogósok: 1. Mátészalkai MTK, 2. Jászberényi FC, 3. Loki Focisuli, 4. Egri Focisuli (edző: Csuhay Szabolcs).

Különdíjak. Gólkirály: Nagy Szilárd (Mátészalka). Legjobb mezőnyjátékos: Fónád Lóránd (Jászberény). Legjobb kapus: Jáger Áron (Mátészalka). Legjobb védőjátékos: Endre Zsombor (Egri Focisuli). Legtechnikásabb játékos: Bojtor Gábor (Loki Focisuli Debrecen).

2010-ben születettek

A végeredmény: 1. Tehetség SE Jászberény, 2. Loki Focisuli Debrecen, 3. Tiszaújváros, 4. Besenyőtelki Berze DSE.

Különdíjak. Gólkirály: Kovács-Gergely Csanád (Jászberény). Legjobb mezőnyjátékos: Kozma Bence (Debrecen). Legjobb kapus: Jávorszki Tamás (Tiszaújváros). Legjobb lány játékos: Bartalis Júlia (Besenyőtelki Berze DSE).

2013-ban születettek

Az ovifoci korosztály dobogósai: 1. Kazincbarcika SC, 2. Plútó SE Eger, 3. Miskolci Vasutas SC ”A” , 4. Mezőkövesd, 5. Miskolci Vasutas SC ”B”, 6. Tiszaújváros.

Különdíjak. Gólkirály és legjobb lány játékos: Labancz Anna (Kazincbarcika SC). Legjobb védőjátékos: Kocsenga Zsombor (Miskolci VSC ”A”). Legjobb mezőnyjátékos: Salamon Bulcsu (Plútó SE Eger).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában