LABDARÚGÁS

2019.04.29. 17:43

Botrány után váraszói és nagyrédei békejobb

Az lenne a követendő, ha a meccsek végén a játékosok és a vezetők tisztes ellenfélként, nem pedig ellenségként zárnák le a 90 percet.

B. Cs.

Vincze Ferenc (balról), Sótér Balázs, Vojtekovszki Csaba és Kovács László minden kérdést megvitatott Fotó: B. Cs.

Kézfogással zárult a Váraszó–Nagyréde megyei III. osztályú mérkőzés utáni botrány kavarta indulatok sora. A Váraszói SE részéről az egyesület elnöke, Sótér Balázs és Vincze Ferenc vezetőség tag, a község polgármestere, valamint a Szőlőskert Nagyréde SC elnöke, Kovács László az MLSZ megyei igazgatójának, Vojtekovszki Csabának a közvetítésével hétfőn az igazgatóságon nyújtott békejobbot egymásnak. A négyes megbeszélésen – nem kerülve a felelősségvállalást – minden vitatott kérdésre kitértek a vezetők.

Vincze Ferenc (balról), Sótér Balázs, Vojtekovszki Csaba és Kovács László minden kérdést megvitatott Fotó: B. Cs.

A pályán 0–0-s eredménnyel végződött, majd szócsatával és ökölpárbajjal folytatódott összecsapás kapcsán konkrét lépésként elhangzott, hogy a megyei igazgató segít olyan pályázati lehetőség keresésben, amely révén emelhető a váraszói létesítmény biztonsági szintje. – Az lenne a követendő, ha a meccsek végén a játékosok és a vezetők tisztes ellenfélként, nem pedig ellenségként zárnák le a 90 percet – emelte ki Vojtekovszki Csaba.

A klubelnökök megállapodtak abban, hogy a megbeszélés eredményeként azzal fordulnak a fegyelmi bizottsághoz, hogy az ügyben május 8-ra kiírt tárgyaláson nem kívánnak megjelenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában