baráti szavak

2017.08.22. 13:24

Csapattársa Pogbát tartja a legjobbnak

Anthony Martial, a Manchester United labdarúgója a világ legjobb középpályásának tartja Paul Pogbát, és szerinte csapattársa öt éven belül megkapja az Aranylabdát.

Forrás: wikimedia.org

„Paul mentálisan rendkívül erős és nagy az önbizalma” – mondta Martial az angol klub honlapjának. Hozzátette: technikás, fáradhatatlan futballistának tartja Pogbát, aki szerinte a világ legjobb középpályása.

„Fiatal játékos, akire sok munka vár, de így lesz még jobb... Ha képes tovább fejlődni, öt éven belül megkapja az Aranylabdát.” – fogalmazott.

A 24 éves Pogba tavaly nyáron az akkor világrekordot jelentő 105 millió euróért (32 milliárd forint) került a Juventustól a Manchester Unitedhez. Első angliai szezonjában 51 tétmeccsen kilencszer volt eredményes és hat gólpasszt adott. A 2017/18-as idényben eddig háromszor lépett pályára, két gól és két gólpassz a mérlege. A Pogbához hasonlóan szintén francia válogatott, 21 éves Martial 2015 óta az MU játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában