két szék közül a pad alá?

2017.08.14. 15:56

Dembélé, a kegyvesztett

Továbbra sem edzhet a Borussia Dortmund labdarúgóival Ousmane Dembélé, miután a német klub meghosszabbította az eltiltását.

Forrás: wikimedia.org

„A csapat a Wolfsburg elleni bajnoki nyitányra koncentrál, Ousmane Dembélé egyéni edzéseken vehet részt” – nyilatkozta Michael Zorc dortmundi sportigazgató, majd hozzátette: a klub nem kíván bővebben foglalkozni az üggyel.

A német együttes múlt csütörtökön azért büntette meg a 20 éves játékost, mert engedély nélkül maradt távol az edzéstől. Dembélé házon belüli eltiltása akkor vasárnapig szólt, így nem állhatott a csapat rendelkezésére szombaton a Német Kupa első fordulójában a Rielasingen-Arlen elleni meccsen.

A francia csatár tavaly nyáron igazolt a Borussia Dortmundhoz, amelynek színeiben az elmúlt idényben 49 mérkőzésen tíz gólt szerzett és húsz gólpasszt adott. Az elmúlt hetek sajtóértesülései szerint az FC Barcelona 100 millió eurót (30,42 milliárd forint) kínált a labdarúgóért, a német klub viszont először 150 milliót kért érte, amit a barcelonai kiadású sport.es szerint 100+30 millió euróra módosítottak. Utóbbit viszont a Barcelona még mindig sokallja.

A Bild című napilap beszámolója szerint az bosszantja Dembélét, hogy a két klub képviselői még mindig nem tudtak megállapodni.

A német bajnokság pénteken kezdődik, a Borussia Dortmund az első fordulóban szombaton 15.30-tól a Wolfsburg vendégeként lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában