nba

2019.04.26. 09:17

Döntő mérkőzést játszhat a Spurs

A San Antonio Spurs csütörtökön magabiztosan nyert hazai pályán és egyenlített a vendég Denver Nuggets ellen. A párharcról így Denverben a következő, hetedik mérkőzés dönt majd az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában.

A texasiak LaMarcus Aldridge 26 és DeMar DeRozan 25 pontjával ellensúlyozták a denveri Nikola Jokic 43 pontját. A szerb légiós az idei rájátszás harmadik legtöbb pontjával rukkolt elő a portlandi Damian Lillard 50 és a Golden State-et erősítő Kevin Durant 45 pontja mögött.

A Spurs csütörtökön átlépte a rájátszásokban összesítve a 40 ezer pontot, ezzel csatlakozott a Los Angeles Lakershez, a Boston Celticshez és a Philadelphia 76ershez.

Ami a csata végkimenetelét illeti, a Nuggets mellett szól, hogy az alapszakasz legjobb hazai mérlegével büszkélkedhet, ugyanakkor a két gárda egymás elleni playoff-mutatójában a San Antonio áll jobban 23/9-cel. A Denver csak egyszer, 1985-ben nyert párharcot riválisa ellen.

Eredmény, főcsoport-negyeddöntő 6. mérkőzés:

Nyugati főcsoport:

San Antonio Spurs-Denver Nuggets 120-103

Az állás: 3-3

A párharc az egyik csapat negyedik győzelméig tart.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában