KISPÁLYÁS FOCI

2020.05.06. 22:04

Egerben ismét élvezhették a futballt

Az őszről elmaradt mérkőzések pótlásával kezdődött, illetve folytatódott szerda este a 2019/20-as egri kispályás labdarúgó-bajnokság.

B. Cs.

Magyar Péter (zöldben) és Bánka Balázs közül az előbbi örülhetett győzelemnek Fotó: Lénárt Márton

A sort az öregfiúk nyitották, akiknél az Aquakond gárdája kétgólos hátrányból fordította a maga javára az eredményt a Silver Boys együttese ellen, és erősítette meg a helyét a középmezőnyben. A győztes csapatból Cserős Vilmos mondta el érzéseit a visszatérésről.

– Kiengedték a szellemet a palackból! – közölte az Aquakond labdarúgója. – A pálya, a miliő, a levegő, az egész közeg és a játék magasztos érzéssel töltött el mindnyájunkat. Nekünk szerencsére sikerült átvészelni a veszélyhelyzetet, és bízunk benne, hogy nem tér vissza ez az állapot. Reményteli volt minden! Üzenem Boldogra, hogy jól vagyok. Az élet nem áll meg, az emlékek jogosítanak arra, hogy a folytatás ne maradjon el.

Magyar Péter (zöldben) és Bánka Balázs közül az előbbi örülhetett győzelemnek Fotó: Lénárt Márton

A Silver Boys alakulatából az egyik gól szerzője vont gyorsmérleget.

– Jó volt újra kicsit közösségben lenni, mozogni, focizni, noha az öregfiúk bajnokságban mindössze ez volt a második meccsem... Aki ebben élt, annak nem kell elmondani, milyen ismét a labdát rúgni – fogalmazott Bánka Balázs.

Őszről bepótolt öregfiúk mérkőzésen:

AQUAKOND–SILVER BOYS

3–2 (0–2)

Eger, Kemping Sporttelep. V.: Domoszlai János.

AQUAKOND: Túri – Magyar P., Ladányi, Sráj, Sztrapkovics, Garabás, Rabi, Cserős, Nyilas, Váradi E.

SILVER BOYS: Kiss K. – Malik B., Bánka, Várkonyi P., Nagy I., Kocsis N., Sós, Tóth A.

GÓL: Rabi 2, Sráj, ill. Bánka, Várkonyi P.

A Kemping Sporttelepen ezen a héten még az elmaradt meccseket pótolják, jövő héten azonban igazán beindul az élet, ugyanis sorra következnek a felnőtt és az öregfiúk bajnoki mérkőzések.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában