ÉLETMÓD

2019.05.02. 20:38

Egészségszűrés Egerben a DVTK jóvoltából

Vasárnap 10 órától a Kemény Ferenc Sportcsarnokba várják az érdeklődőket.

B. Cs.

Az ajándékosztás sem maradt el Fotó: dvtk.eu

Ősszel Hevesen, május elsején Kiskörén találkozhattak, vasárnap 10 órától pedig az egri körcsarnokban találkozhatnak az érdeklődők a 3 Pajzs Mentális és Fizikai Egészség Programmal. Észak-Magyarország sport és társadalmi életének aktív és ismert szereplőjeként a DVTK sportolók, példaképek részvételével tártkapus rendezvény keretében várja az ingyenes rendezvényre az érdeklődőket.

Kiskörén nagy sikert aratott a program Fotó: dvtk.eu

– Az egészséges táplálkozás, a mozgás, az életmóddal összefüggő betegségek megelőzéséről lesz előadás és beszélgetés – mondta a heol.hu-nak az egyik szervező, Barta Ervin. – A DVTK sportolói által vezetett olyan mozgásformák, szabadidős és rekreációs sporttevékenységek bemutatására és megismertetésére kerül sor, amelyekhez a lakosság a térségben könnyen hozzáfér, és élethosszig gyakorolhat. A jelenlévő sportorvosok és egészségügyi dolgozók egészségügyi állapotfelméréseket tartanak önkéntes részvétellel, valamint alapvető egészségnevelési, egészségfejlesztési ismeretek átadása és megerősítése is szerepet kap.

Az ajándékosztás sem maradt el Fotó: dvtk.eu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában