VÍZILABDA

2019.02.28. 18:17

Egri VK: egymillió a szerencsétlenül járt családnak

Az Egri Vízmű csapata is csatlakozott a felhíváshoz.

B. Cs.

A nézőkre számíthat az egri egylet Fotó: Lénárt Márton

Egész pontosan 986 075 forint gyűlt össze az Egri Vízilabda Klub által kezdeményezett adománygyűjtés során. A szarvaskői otthonát tűzben elveszített Biró család javára összefogtak a pólós közösség tagjai és a Recco elleni meccsre ingyen beengedett nézők majd’ egymilliós gyűjtésének „eredményét” március 9-én, a Debrecen elleni mérkőzésen adják át a szerencsétlenül járt famíliának.

A nézőkre számíthat az egri egylet Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

„A fiúk gyorsan összegyűjtöttek 250 ezer forintot, de a lányoktól is összejött 40 ezer forint – szerepel az egylet honlapján. – Külön öröm és az összefogás erejét mutatja, hogy az Egri Vízmű csapata is csatlakozott a felhívásunkhoz, ahonnan 42 ezer forint jött össze.

Ezek után érkezett el a Recco elleni Bajnokok Ligája mérkőzés, amelyre a klub nem adott ki belépőjegyeket, cserébe kérve szurkolóink adakozását. Nem csalódtunk! Önök újra megmutatták az egri vízilabda erejét. Azt, hogy mindig, minden körülmények között számíthatunk a szurkolókra. Egy valódi tábor áll csapataink mögött, amelynek tagjait bármikor megszólíthatunk, akik követnek bennünket, kitüntetnek figyelmükkel, érdeklődésükkel. Mindenkinek hálás köszönettel tartozunk!”

A gyűjtődobozokba 654 075 forint került, vagyis összesen 986 075 forintot adhat át a klub Biró Miklóséknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában