FUTSAL

2019.02.19. 17:12

EKE-Eger: Benke egy perccel a vége előtt döntött

Majdnem ráfáztak az elkényelmesedésre az egyetemisták.

Heol Sport

A drukkerek ezúttal is nagyon sokat segítettek Beküldött fotó

Javított csoportjában az Eszterházy Károly Egyetem férfi csapata a Magyar Egyetemi-Főiskola Országos Bajnokságban. Az egriek korábban a Miskolci Egyetem ellen idegenben egy góllal kikaptak, majd otthon 2–2-re végeztek, ezért továbbjutási esélyeik életben tartásához mindenképpen nyerniük kellett a Debreceni Egyetemmel szembeni hazai összecsapásom. A vendégek a felnőtt NB I-es bajnokságban szereplő DEAC gárdájára alapozva érkeztek a Leányka útra, ahol a házigazda szerzett vezetést, majd rögtön a fordulás után sikerült is újabb két találatot elérni. Aztán hirtelen megváltozott a meccs, két és fél perccel a lefújás előtt egyenlítettek a hajdúságiak, a végén mégis EKE-örömmel ért véget a csata, köszönhetően Benke Norbert bő egy minutummal a befejezést megelőzően esett góljával. Az egriek így négy pontnál járnak, amennyiben pedig Debrecenben is nyerni tudnak, úgy jó eséllyel idén is ott lehetnek a legjobb nyolc között.

A drukkerek ezúttal is nagyon sokat segítettek Beküldött fotó

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság, férfiak, csoportkör, 3. mérkőzés

EKE-EGER–DEBRECENI EGYETEM 4–3 (1–0)

Eger, Eszterházy csarnok, 100 néző, V.: Varga L., Derda J.

EKE: Iváncsik – Zsély, Gulyás K., Kollár B., Vas D. Cs.: Benke, Darmos M., Jakab R., Tarnai. Edző: Fenyves Balázs.

AZ EGRI GÓLSZERZŐK: Zsély a 20., Gulyás K. a 24., Kollár B. 25., Benke a 39. percben.

FENYVES BALÁZS: – Egyetlen esélyünk maradt a csoportból való továbbjutásra, hogy oda-vissza legyőzzük a Debrecent, mégsem játszottunk jól. Többen nagypályás edzőmérkőzésről érkeztek, de betegek, és fél sérültek is pályára léptek, ennek ellenére sikerült 3–0-ra meglépnünk. Egy kicsit belealudtunk a meccsbe, és a végén majdnem ráfáztunk a kényelmünkre. Köszönjük az Eger Bulls fantasztikus biztatását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában