KISPÁLYÁS FOCI

2019.08.14. 17:14

Elfelejtett gyerekek segítői Gyöngyösön

Az 5. Summer Cup döntőjén is jótékonykodnak a futballisták.

B. Cs.

Papp Norbert és Szabó Imre között a GYAK edzője, Varga Attila, aki a kezdőrúgást végezte el a torna elején Beküldött fotó

A gálameccsen a Magyar Művészválogatottal, játékvezetőként Arany Tamással, hajdani NB I-es labdarúgóként pedig Szurgent Lajossal találkozhatnak mindazok, akik csütörtökön Gyöngyösön megtekintik az 5. Summer Cup felnőtt torna utolsó játéknapját.

A Magyar Művészválogatott a gálamérkőzésen a torna All Star csapatával játszik Beküldött fotó

Papp Norbert és Szabó Imre a nyár folyamán a Gyöngyösi Károly Róbert Campus Mátrai úti sportlétesítményében bonyolította le az 5. Summer Cup-ot. Idén az Elfelejtett Gyerekek Alapítvány megsegítését tűzték ki célként a szervezők, miközben persze a futballozás játszotta a főszerepet és kerül a középpontba holnap este is.

– Sajnos akadnak olyan gyermekek, akiket megszülnek, ám a kórházban hagyják őket, és a továbbiakban nem foglalkoznak velük – fejtegette Szabó Imre. – Az őket segítő ápolók, ápolónők, orvosok ingyen dolgoznak, mert a munkájukért nem kapnak pénzt. Az Elfelejtett Gyerekek Alapítványon keresztül jutnak csomagokhoz, pelenkákhoz, tápszerekhez, bébiételekhez és anyagiakhoz, amiből fedezik a gyerekek szükségleteit. A csapatok kivétel nélkül csatlakoztak a felhíváshoz. Akadt aki pénzzel, akadt, aki csomaggal adakozott.

Papp Norbert és Szabó Imre között a GYAK edzője, Varga Attila, aki a kezdőrúgást végezte el a torna elején Beküldött fotó

A házigazdáknak a gálamérkőzésre sikerült megnyerni fellépőként a Magyar Művészválogatottat, amely idén Moszkvában bronzérmet szerzett az Art Football nevet viselő világeseményen.

A csapatban a következők szerepelnek: Kamarás Gergely, Kamarás Norbert, Király Péter (Éjjel-nappal Budapest), Spiegelhalter László (DJ Spigiboy), Kerényi Norbert (volt profi labdarúgó, Békéscsaba, Újpest), Sarvady Mátyás (fotós, exbalettáncos), Belányi József (slam poetry).

Arany Tamás fújja majd a sípot Beküldött fotó

Játékvezetőként a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének szavazásán négyszer az év sípmesternek választott Arany Tamás tevékenykedik, díszvendégként a Bp. Honvéd legendás labdarúgója és edzője, Szurgent Lajos lesz jelen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában