magyar-szlovák

2019.10.03. 11:35

Elfogták a verekedő szurkolókat

Elfogott a rendőrség hat férfit, akik a gyanú szerint részt vettek a Magyarország-Szlovákia szeptemberi labdarúgó-mérkőzés utáni verekedésekben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a honlapján.

A közleményben azt írták, a rendőrségen két szlovák férfi szeptember 9-én, a mérkőzés napján tett bejelentést arról, hogy megverték őket a IX. kerületi Holló utcában. Másnap pedig a szlovák nagykövetség jelentette be, hogy három másik szlovák férfit is megvertek a meccs után a Vágóhíd utcában.

A nyomozók megállapították, hogy a Holló utcai verekedéssel egy 25, egy 29 és egy 33 éves gyömrői férfi, a Vágóhíd utcaival pedig egy 23, egy 25 és egy 29 éves budapesti férfi gyanúsítható.

A rendőrök szerdán mind a hat gyanúsítottat elfogták. Három férfit súlyos testi sértés, kettőt garázdaság, egyet pedig súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés gyanúja miatt hallgattak ki, és kezdeményezték bíróság elé állításukat.

A hat férfi közül öten beismerték a bűncselekmény elkövetését – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!