Sikertelen Eb-selejtező

2019.03.23. 14:38

Elküldték olasz szövetségi kapitányukat az albánok

Christian Panucci, az albán labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányának állásába került a vereség, amelyet Shkodrában, a péntek esti Európa-bajnoki selejtezőn szenvedett el a nemzeti együttes.

Albania's head coach Italian Christian Panucci reacts during the Euro 2020 Group H qualification football match between Albania and Turkey at the Loro Borici Stadium in Shkodra on March 22, 2019. (Photo by Gent SHKULLAKU / AFP)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Gent Shkullaku

Az albán sportági szövetség a törökök ellen elszenvedett 2-0-s hazai kudarcot követően rövidke közleményben köszönte meg Christian Panucci munkáját. A 2020-as Eb-re kvalifikáló sorozat következő meccsén, amelyet Andorra csapatával vívnak, albán szakemberek irányítják az ország legjobbjait.

Az olasz szakembert – aki játékosként többek között a Real Madrid, az Inter, a Chelsea és az AS Roma színeiben is futballozott – 2017 júliusában nevezték ki az albán válogatott élére.

Borítókép: Christian Panucci a vesztes mérkőzésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában