LABDARÚGÁS

2019.03.15. 21:40

ESE–GYAK: bármi lehet

Egyik félnél sem kell különösen magyarázni, hogy a megyei derbi most is kiemelkedik a mérkőzések sorából. Az őszi 1–1-től a hazaiaknak ezúttal többre számmítanak.

B. Cs.

– Azért szorítok, hogy a következő NB III-as szezonban se legyen kevesebb Heves megyei csapat az ideinél, sőt bízom a Hatvan feljutásában, és remélem, ezt a reményt vasárnapi sikerünk sem írja felül – fogalmazott az egriek vezetőedzője, Vitányi László, az egriek szakmai igazgatója. – Bízom benne, hogy a játékosok megfelelő magabiztosságot és akaratot ismét feltudják vinni a pályára és ha emellett megvalósítják a kért elvárásokat, akkor itthon tarthatjuk a három pontot. Köszönet, hogy az egri szurkolók ismét bizonyították, hogy számíthat rájuk a csapat, az Egri Városi Sportiskolnak pedig azért jár hála, mert a munkársai erőn felül teljesítenek a stadion gyepének rendbehozatala érdekében.

Sérült: Kaszás. Eltiltva: Gresó (piros kap).

– Tekintve, hogy a csapatban sok a gyöngyösi kötődésű játékos, tisztában vagyunk azzal, milyen súllyal bíró mérkőzés vár ránk – jelentette ki a Gyöngyösi AK csapatkapitánya, Gergely Péter. – Idei két vereségünket más célokért küzdő gárdák ellen szenvedtük el, most viszont hasonló képességű labdarúgókból álló és hasonló lehetőségekkel rendelkező csapatok feszülnek majd egymásnak. Számunkra új impulzust adott, hogy a vezetőségváltással rendeződik a klub anyagi háttere. Ezután csak arra kell összpontosítanunk, hogy bizonyítsuk, nekünk is helyünk van ebben az osztályban. Erre a megyei rangadón kiváló alkalom kínálkozik, és biztos vagyok benne, hogy minden társam így áll ehhez az összecsapáshoz.

Sérült: Csornij, Fekete B. Eltiltva: –.

13+1 tipp a megyei derbire

Kasza Gábor (Eger): 2–1

Szilágyi Norbert (Gyöngyös): 1–2

Kasza Dániel (Eger): 2–1

Vajda Kálmán (Gyöngyös): 2–2

Nagy Gergely (Eger): 2–1

Majzik Zoltán (Gyöngyös): 0–1

Kormos Imre (Eger): 2–1

Szerdahelyi Gábor (Gyöngyös): 1–1

Baranyai Attila (Eger): 2–0

Szekeres István (Gyöngyös): 2–0

Hegedűs Dávid (Eger): 2–1

Deli Gábor (Gyöngyös): 2–0

Gyöngyösi Mihály (Eger): 2–0

Márkus Tamás (Gyöngyös): 2–0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában