VÍZILABDA

2019.08.04. 19:09

Eurokupa: házigazda lesz az ZF-Eger

Sajtótájékoztatón mutatják be a női és a férfi csapat új játékosait.

B. Cs.

Az egriek a Bitskey Aladár Uszodában fogadhatják ellenfeleiket

Forrás: Heves Megyei hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Az ZF-Eger rendezőként a szerb VK Radnicski, a horvát Solaris Sibenik és az orosz Sturm 2002 Ruza csapatával találkozik az Eurokupa első fordulójában. A megyeszékhelyiek szeptember 13. és 15. között fogadják hazai medencében selejtezőbeli riválisaikat, amelyek közül az első két csapat jut tovább.

Az Egri Vízilabda Klub augusztus 21-én, szerdán 11 órakor tartja idénynyitó sajtótájékoztatóját. Az eseményen mutatják be a női és a férfi csapat új játékosait.

Az egriek a Bitskey Aladár Uszodában fogadhatják ellenfeleiket Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei hírlap

Az Eurokupában érdekelt másik magyar egylet, a Miskolc Máltán a házigazda Valletta, az olasz Posillipo Napoli és a francia Noisy Le Sec együttesével találkozik szeptember közepén.

A Szolnok rögtön a főtáblán kezdheti meg szereplését a Bajnokok Ligájában. Köszönhető ez annak, hogy a román Steaua Bucuresti visszalépése miatt felszabadult egy szabadkártya, a pályázók közül az illetékesek pedig az elmúlt évek teljesítménye alapján a Tisza-parti együttest tartották érdemesnek a megüresedett hely betöltésére. Ez azt jelenti, hogy a címvédő FTC kívül a 2017-es győztes Szolnoknak sem kell selejtezőt játszania. A bajnoki ezüstérmes OSC a kvalifikáció második körében csatlakozik be a sorozatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában