Járvány

2020.03.31. 16:54

Federer már az edzőpályán varázsolt (videó)

A versenyek június 7-ig biztosan szünetelnek a koronavírus-járvány miatt.

CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - FEBRUARY 8 : Roger Federer (not seen) of Switzerland and Rafael Nadal of Spain play a tennis match at Cape Town Stadium as part of an exhibition game held to support the education of African children, on February 8, 2020 in Cape Town, South Africa. Stringer / Anadolu Agency

Forrás: AFP

Fotó: Anadolu Agency via AFP

Trükkös ütésekkel szórakoztatta rajongóit az interneten Roger Federer, a svájciak nemrég térdműtéten átesett teniszsztárja.

A 20-szoros Grand Slam-bajnok a közösségi oldalaira feltöltött videójában láb közötti és hát mögötti ütéseket mutatott be egy falnál gyakorolva, hóesésben. A felvétel kedden délután már 3,85 millió megtekintésnél tartott.

„Csak meg akartam győződni róla, hogy még mindig képes vagyok trükkökre” – írta ki a 38 éves játékos, aki legutóbb az Australian Open elődöntőjében szerepelt, majd februárban artroszkópos műtétet hajtottak végre a térdén.

Federer a teniszidény folytatására várhatóan teljesen egészséges lesz, a versenyek június 7-ig biztosan szünetelnek a koronavírus-járvány miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában