kézilabda

2017.07.13. 11:52

Fehérorosz fricska az Egernek

Nemzetközi tornán szerzett ezüstérmet a megyeszékhelyi gárda.

S. K.

A drámai végjátékkal zárult finálét követően ezüstérem került az Eger SBS Eszterházy játékosainak nyakába a Kaposváron rendezett Intersport Youth Handball Fesztiválon. A nemzetközi utánpótlás tornán tavaly még az U12-es korcsoportban diadalmaskodó együttes, idén már az U14-esek között szerepelt, ahol a Csurgói KK, a Csanádi Budapest, a fehérorosz RCOR Minszk „B” és az egyiptomi Champions Academy csapatain keresztül vezetett az út a döntőbe. A finálé óriási izgalmakat hozott. A fehérorosz RCOR Minszk „A” elleni csatában érződött az egrieken az elődöntő fáradalma. Óriási szívvel és akarattal kézilabdázó megyeszékhelyiek fél perccel a találkozó vége előtt ugyan egyenlítettek, de 3 másodperc még hátravolt, amikor szabaddobásból a minszkiek szerezték meg a győztes találatot (19–18).

Az ezüstérem is szépen csillog
Fotós: Beküldött

– Nagyon büszke vagyok a srácokra – kezdte értékelését Hevér Tibor edző. – Egyre jobb formába lendültünk, az egyenes kieséses szakaszra mutattuk meg az igazi arcunkat. Lendületesen, kreatívan, gyorsan játszottunk. Küzdöttünk, szívünket lelkünket kitettük a pályára. Sajnos a végén egy kétes szituációban ellenünk ítéltek, ami megpecsételte a sorsunkat.

S. K.

Címkék#Eger SBS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában