SPORTELISMERÉS

2019.01.23. 18:04

Fejes Adrian a legeredményesebb testnevelő

Húsz pedagógust és tizenhat iskolát jutalmaztak.

B. Cs.

Fodor-Fejes Adrian Adél Fotó: Magyar Diáksport Szövetség

A tanév legeredményesebb Heves megyei Diákolimpiai testnevelője elismerést vehette át szerdán Fodor-Fejes Adrian Adél. Az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola pedagógusa azok közé tartozik, akik munkáját az elmúlt tanév országos döntőin elért kimagasló teljesítményeiért díjazta a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ). Az ünnepélyes rendezvényen a legeredményesebb diákolimpiai köznevelési intézmény kategória általános iskolás versenyében az egri Kemény iskola a második helyen végzett.

Fodor-Fejes Adrian Adél a megérdemelt jutalommal Fotó: Magyar Diáksport Szövetség

– A mai díjátadón nemcsak a legeredményesebb testnevelőket és iskolákat szeretnénk elismerni, hanem minden pedagógust és intézményt, akik nap mint nap dolgoznak a fiatal korosztály egészségéért, fittségéért – emelte ki az MDSZ elnöke, Balogh Gábor. – A Nemzeti Tehetség Program támogatásában megvalósuló Diákolimpia® több évtizede biztosít sport megmérettetést az iskolásoknak, amelynek népszerűsége tovább emelkedik, hiszen idén 15 ezerrel több nevezés érkezett a versenysorozatba a tavalyihoz képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában