SPORTELISMERÉS

2019.02.11. 18:24

Füzesabonyban Bocsi Zoltáné a városi nagydíj

Az FSC-ben 275 igazolt sportoló versenyez.

Sike Károly

A klubvezetés által odaítélt jutalmakat vehették át a legjobbak Fotó: Stefán-Berkes Anna/Füzesabony TV

A klubvezetés által odaítélt jutalmakat vehették át a legjobbak Fotó: Stefán-Berkes Anna/Füzesabony TV

Tizennyolc kategóriában díjazták a 2018-as év legjobbjait Füzesabony leg­nagyobb társadalmi eseményén, a hagyományos sportbálon. A rendezvény bevételét idén is jótékony célra fordítják a szervezők.

– Szokásunkhoz hűen idén is a beteg gyermekek ­megsegítésére ajánljuk a sportbál teljes bevételét – fogalmazott a Füzesabonyi SC ügyvezetője, Petővári József. – Az esemény keretében jutalmazzuk az elmúlt esztendő legjobb felnőtt- és utánpótláskorú sportolóit, edzőit, valamint azokat a támogatókat, akik egész évben a klub mögött állnak. A szakosztályok részéről tizennyolc kategóriában érkeztek javaslatok, emellett számos különdíj is gazdára talált.

A művelődési házban több mint kétszázan idézték fel a 2018-as év legemlékezetesebb sikereit. Az öt szakosztállyal büszkélkedő klub kötelékében 275 igazolt sportolót versenyeztetnek. Miután minden díj gazdára talált, Nagy Csaba polgármester gratulált a sportolóknak és köszönetet mondott az egyesületért dolgozóknak az áldozatos munkáért.

Lányi Gabriellának Szabó Péter gratulált az elismeréshez Fotó: Stefán-Berkes Anna/Füzesabony TV

A 2018-as év díjazottjai

Füzesabony Város Sportjáért Nagydíj: Bocsi Zoltán. Felnőtt edző: Tamás Tamás. Utánpótlásedző: Báder János. Felnőtt kézilabdázó: Lányi Gabriella, Molnár Martin. Ifjúsági kézilabdázó: Végh Lolita, Halász Róbert. Serdülő kézilabdázó: Nagy Luca, Lányi Pál. Felnőtt labdarúgó: Kovács Róbert. U19-es labdarúgó: Penti Zsolt. U17-es labdarúgó: Gál Dániel. U15-ös labdarúgó: Szabadkai Ákos. Felnőtt karatézó: Gulyás Gyula Dávid. Junior karatézó: Márton Csilla. Ifjúsági karatézó: Nagy Balázs. Felnőtt asztaliteniszező: ifj. Molnár Zoltán. Felnőtt sakkozó: Gál Péter. Ifjúsági sakkozó: Bocsi Levente. Szponzor: Juhász 99 Kft. Szurkoló: Császár István (posztumusz). Önkormányzati különdíjas: Kerékgyártó Ádám, Juhász Sándor.

Ajándékot vehetett át Héjjas Tímea és Kránitz Andrea, akik Heves Megye egyetlen „A” kategóriás kézilabda-játékvezetői, továbbá Petővári Attila nemzetközi asztalitenisz-játékvezető.

Kovács Róbertnek (jobbra) Petővári József adta át a díjat Fotó: Stefán-Berkes Anna/Füzesabony TV

Kállai igent mondott Szilágyinak

Nagy Csaba polgármester szólította a színpad elé Kállai Gabriellát, aki talán maga sem gondolta, másodperceken belül egy életre szóló döntést kell meghoznia. Az NB II. Északkeleti csoportjában a tabella élén telelő Juhász 99-Füzesabonyi SC 23 éves játékosa félszegen érkezett a hallgatóság elé, majd gyorsan elillant az ijedtség. A hölgyhöz ugyanis az oldalsó ajtón párja, Szilágyi Máté azzal a szándékkal érkezett, hogy a sportbál több száz fős közönsége előtt kérje meg Gabi kezét. Potyogtak a könnyek, villantak a vakuk, a hosszúra nyúlt csók pedig egyértelmű válasz volt Máté felkérésére: igen! Barátok, sporttársak szűnni nem akaró vastapsa már egy új időszámítás kezdetét jelezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában