TEREMLABDARÚGÁS

2019.12.21. 19:39

Füzesabonyi SC '97: Torontóból jött a meglepetés

Az idősebb generáció tagjai továbbra is őrzik a hagyományt: ezúttal is legyőzték a fiatalabbakat.

B. Cs.

Az FSC '97 (játékosai narancssárga-fehér szerelésben) idén is győztek Beküldött fotó: Szabó Levente

Huszonkét évre nyúlik vissza a Füzesabonyi SC labdarúgó-csapatának decemberi találkozója. Az NB II-be jutást kiharcolt, de az osztályváltást anyagiak hiányában nem vállalt gárda tagjai idén is összejöttek az akkori ifjúsági társulat elleni baráti focira. A megszokott menetrend nem változott, a sportcsarnokbeli futballozást igen aktív harmadik félidő követte úgy, hogy abban már egy igazi mókamester is szerepelt vállalt.

Az FSC '97 (játékosai narancssárga-fehér szerelésben) idén is győztek Beküldött fotó: Szabó Levente

Érkezésével a Torontóban élő Sűrű András alaposan meglepte a többieket, a gyors elképedést aztán hamar felváltotta a viszontlátás öröme. A parketten a végeredmény nem hozott újat. A Varga László (kapus), Gál István, Szabó László, Ágó Ferenc, Nagy Gábor, Bocsi Zoltán, Nagy Péter, Novák Tamás, Novák Zoltán, Márkus Tamás és Sűrű András alkotta alakulat tagjai idén is bizonyították, hogy az idő még nem járt el felettük. Mészáros Sándorék ezúttal is gratulálni voltak kénytelenek, hogy aztán nyomban időutazásra váltsanak, felidézve a a '90-es évek végének dicső időszakát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában