LABDARÚGÁS

2019.06.24. 11:51

Giovenzana FC: jótékonysági torna az elhunyt játékostársakért

Gyöngyösön négy csapat részvételével gyűjtenek adományokat.

B. Cs.

A gyöngyössolymosiak is emlékeznek és segítenek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A Giovenzana FC csapata jótékonysági tornát szervez a közelmúltban tragikusan fiatalon elhunyt két játékosuk, Patócs József és Patkós Zoltán emlékére és családjuk megsegítésére.

A gyöngyössolymosiak is emlékeznek és segítenek Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A július 6-án 9 és 12 óra között a gyöngyösi Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Középiskola és Kollégium sportpályáján lebonyolítandó rendezvényen a Giovenzana FC, a Mátrafüred SE, a Gyöngyössolymos és a Patócs József baráti kör, azaz olyan csapatok vesznek részt, amelyekben a két labdarúgó játszott. A torna fővédnöke Telek András, a magyar válogatott és a Ferencváros egykori játékosa. A rendezők a helyszínen adománygyűjtő dobozt helyeznek el, amelybe minden néző, szurkoló, barát tetszőleges összeget dobhat be. A helyszínen elárvereznek egy, magyar a válogatott játékosai által aláírt válogatott mezt. Az így befolyt bevételt a szervezők a két egykori csapattárs családjának megsegítésére fordítják.

A tisztelgés nekik szól. Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában