KÉZILABDA

2017.10.12. 17:31

Gyöngyös: a hibátlant késztetnék hibákra

Pénteki esti vendég a Balatonfüredi KSE csapata.

S. K.

A férfi NB I 6. fordulójának mérkőzése:

B. BRAUN GYÖNGYÖS (10.)–BALATONFÜREDI KSE (3.)

Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, péntek, 18.00. V.: Nagy F., Túróczy.

Az öt mérkőzés után százszázalékos fürediek ellen tehet újabb kísérletet a pontszerzésre a Gyöngyös, amely utóbbi három mérkőzését vereséggel zárta. Konkoly Csaba szerint csapata azonban készen áll a meglepetésre az esélyesebb fürediekkel szemben.

– Levontuk a komlói mérkőzés (25–21) tapasztalatait, ahol küzdeni tudásból jól vizsgáztunk – fogalmazott a vezetőedző a klub honlapján. – Volt tartásunk, de hiányoztak a lerohanások, és helyenként a védekezés keménysége is. Ha ezeket kijavítjuk, a pénteki meccsben bármi benne lehet. Nagy becsvággyal készülünk, reméljük, hogy sikerül meglepetést okozni.

Konkoly Csaba bizakodva tekint a találkozó elé Fotó: Czímer Tamás

A gyöngyösi balszélső, Kovacsics Péter a csapategység et említette erősségként.

– Legjobbunkat szeretnénk nyújtani, a magam részéről mindent megteszek azért, hogy a sikeresek legyünk – osztotta meg Kovacsics. – Döntő lehet, hogy tudunk-e csapatként is küzdeni. Ha mindenki száz százalékot nyújt, és a jó védekezésből tudunk élni a gyors lerohanásokkal, akkor bármi lehet.

A pályán kívül rózsaszín utazópólót viselő mátraaljaiak az összecsapás teljes bevételét a Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi szervezetének ajánlják, ezzel is támogatva a rákellenes küzdelmet, és népszerűsítve a szűrővizsgálatokat.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában