LABDARÚGÁS

2019.11.13. 13:54

Gyöngyösi AK: a veretlenség úszott, de a dicséret jár

Háromgólos vereséget szenvedtek a mátraaljaiak a Pest megyei I. osztályú női háromnegyed pályás bajnokság 7. fordulójában.

B. Cs.

Belkovicsné Bozsik Emese anyai örömök elé néz.

TÁRNOK KSK–GYÖNGYÖSI AK 3–0 (1–0)

GYAK: Patkó – Bátori, Báthy, Buda, Póti, Erdős, Lakatos, Tóbik, Hornyák. Csere: Katona, Lizák, Nagy R., Spisák. Edző: Ecsegi Zoltán.

GÓL: Gyeszát (14., 59.), Zsikla (56.).

ECSEGI ZOLTÁN: – Nem tudtuk azt a koncentrált játékot nyújtani, mint eddig. Nehezen alkalmazkodtunk a mély talajhoz, ellenfelünk pedig kihasználta hibáinkat. A második félidőben mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, ezért hátul kinyíltunk, nagyobb teret adva a hazaiak gyors támadóinak. Ezúttal jobb volt a házigazda, de így is csodálatos őszt tudhatunk magunk mögött. A nyári osztályváltás után a dobogón telelhetünk az első osztályban, a szezon elején ezt aligha gondoltam volna. Most egy rövidebb pihenő következik a játékosoknak, majd december elején elkezdődik a Heves Megyei Igazgatóság által kiírt futsal bajnokság több korosztályban is.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Vezetői vélemény

– A vereség ellenére elégedett vagyok a csapat őszi teljesítményével, amelyet az I. osztályban nyújtott – értékelt a GYAK női szakosztályának vezetője, Belkovics Béla. – Az őszi szezon során több meghatározó játékosunk, így Fehér Fanni, Seres Petra, Lizák Kitti, Nagy-György Hanna és Czvetkó Renáta is hiányzott felsőfokú tanulmányok, illetve munkahelyi elfoglaltságok miatt. Műtét miatt hosszabb kihagyás várt Fülöp Ritára és Csirmaz Letíciára, Belkovicsné Bozsik Emese pedig anyai örömök elé néz. Az utánpótlás csapatunkból nem mindenkor sikerült pótolni a hiányzókat, mindezek ellenére a csapat az őszi szezont dobogón zárja. Bízok a tavaszi hasonló jó folytatásban, amikor már a sérültjeink is visszatérnek.

Belkovicsné Bozsik Emese anyai örömök elé néz Fotó: Belkovics Krisztián

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában