LABDARÚGÁS

2020.05.07. 18:14

Hevesi hiányzó érzés, felsőtárkányi edzés-felfüggesztés

Folytatjuk azon véleményeket magában foglaló sorozatunkat, amelyben azt rögzítjük, megyei csapatainknál hogyan fogadták a 2019/20-as idény lezárásra vonatkozó MLSZ-elnökség döntést.

B. Cs.

Besenyei Ferenc (fehérben) edzést már hamarosan vezényelhet Fotó: Lénárt Márton

Fotó: LENART_MARTON

A bajnokság idő előtti befejezéséről szóló határozat nem érte váratlanul a Hevestherm-Hevesi LSC játékos-edzőjét.

– Erre számítottam – közölte Besenyei Ferenc. – Természetesen jó lett volna minél előbb pályára lépni, de jelen helyzetben nem ez a legfontosabb. Az edzéseket hamarosan folytatjuk, de erről még egyeztetni szükséges a klub elnökségével és a játékosokkal. Ezekre a héten sor kerülhet. Sajnos még mindig rengeteg a bizonytalanság az elkövetkező időszakra vonatkozóan (pl. a következő szezon kezdete), így nehéz tervezni bármit is. Jelenleg az a biztos, hogy mindenkinek nagyon hiányzik a foci és a vele együtt járó közösségi élet.

Besenyei Ferenc (fehérben) edzést már hamarosan vezényelhet Fotó: Lénárt Márton

Felsőtárkányban egyelőre nincsenek edzések

– Rövid leszek: nyilván nem örülök a tavaszi történéseknek, azonban ez most észszerű döntés. Az edzéseket egyelőre felfüggesztettük, arra pedig, hogy a nyártól mi lesz, most még nem tudok választ adni – felelte kérdéseinkre a Felsőtárkány SC játékos-edzője, Montvai Tibor.

Így zárult a 2019/20-as megyei I. osztály

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában