MOTORSPORT

2019.02.10. 13:10

Hollóval ilyen még nem fordult elő

Lengyel és amerikai sikerek Budapesten.

S. K.

Holló Bence (a motoron) nem leplezte csalódottságát Beküldött fotó

A három futam összesített eredménye alapján a hatszoros világbajnok lengyel Taddy Blazusiak nyerte szombaton a SuperEnduro GP terepmotoros-vb negyedik, budapesti fordulóját, amelyen rajta kívül a címvédő amerikai Cody Webb és honfitársa, az összetettben most vezető, korábbi vb-győztes Colton Haaker is diadalmaskodott egy-egy futamon.

– Superendúrós pályafutásom során most először fordult elő, hogy nem sikerült döntőbe jutnom – fogalmazott a parádfürdői Holló Bence, aki a három magyar versenyző egyikeként tette próbára tudását. – Nagyon sajnálom, hogy hazai közönség előtt nem mutathattam meg, hogy mire készültem. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a szurkolást!

A Papp László Budapest Sportarénában rendezett különleges eseményen több ezer néző foglalt helyet a lelátókon, a szervezők pedig egy látványos, szórakoztató show-val színesítették a viadalt.

A krossz- és enduromotorozás jellegzetességeit ötvöző superenduro GP keretein belül a terepmotorosok Lengyelország, Németország és Spanyolország után versenyeztek most Magyarországon. A vb utolsó fordulóját március 9-én, Bilbaóban rendezik.

Holló Bence (a motoron) nem leplezte csalódottságát Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában