gyász

2018.02.22. 14:57

Hosszas küzdelem után elhunyt Lázár Bence

Súlyos betegség következtében csütörtökön hajnalban, 26 éves korában elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója.

A lila-fehér klub, amely honlapján tette közzé a gyászhírt, felidézte, hogy Lázár Bence 2006-ban került be a másodszámú utánpótlás csapatukba, s két év elteltével már az NB I-ben szerepelt. 2014-ig 52 mérkőzésen lépett pályára, 13 gólt szerzett, 2014-ben tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak, az utánpótlás válogatottban is szerepelt.

A játékos régóta óta leukémiával küzdött.

A Lázár-család közleményében fejezte ki bánatát:

„Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.”

Csütörtökön 19.30 órától, a Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában