Női foci

2019.05.16. 22:37

Ismét a Fradi lányai nyerték a Magyar Kupát

Sorozatban ötödször nyerte meg a női labdarúgó Magyar Kupát a Ferencváros együttese, miután a csütörtöki döntőben 4-3-ra legyőzte a Diósgyőrt.

Budapest, 2019. május 16. A diósgyõri Bianca-Marilena Sandu szabadrúgást lõ a labdarúgó FÖRCH nõi Magyar Kupa döntõjében játszott Ferencváros - Diósgyõri VTK mérkõzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. május 16-án. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett mérkőzés első félidejében az FTC kétgólos előnyt harcolt ki, ám a hajrában az addig jobbára védekező miskolciak egyenlíteni tudtak.

A fordulás után ismét a zöld-fehérek irányították a meccset, s a játékrész derekán két perc alatt két gólt szereztek. A Diósgyőr megint a félidő hajrájában vált kezdeményezőbbé, s egy szép góllal felzárkózott, ám az egyenlítésre már nem volt lehetősége, így a tavalyihoz hasonlóan vesztesként fejezte be a döntőt.

Az FTC-nek ez volt a sorozatban a hatodik MK-döntője, tavaly éppen a DVTK-t verte 3-1-re.

Forrás: MTI

Borítókép: Szabadrúgást lőnek a diósgyőriek a mérkőzésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában