mlsz

2019.12.18. 15:40

Ismét megbüntették a Fradit

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Giuseppe Sanninót, a Honvéd vezetőedzőjét, valamint két játékost is eltiltással büntetett keddi ülésén. A címvédő és listavezető Ferencváros egymillió forintos bírságot kapott.

A magyar szövetség honlapján szerdán nyilvánosságra hozott beszámoló alapján Kamen Hadzsiev (Puskás Akadémia) egy, Danilo Ihnatyenko (FTC) pedig három bajnokit kénytelen kihagyni. Sannino két NB I-es mérkőzésen nem lehet ott a kispadon, mert az Újpest elleni találkozón „két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd levonulás közben a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott”.

A bizottság az FTC-t szurkolóinak a Diósgyőr elleni meccsen történt rendzavarásaiért (obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszköz használata) egymillió forint befizetésére kötelezte, míg az Újpest összevont eljárás alapján – a Paks és a Honvéd elleni összecsapásokon történt rendzavarásokért, valamint rasszista megnyilvánulásokért – 500 ezer forintos bírságot kapott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!