LABDARÚGÁS

2019.11.17. 21:11

Kocsis Sándor 90: megtiszteltetés a füzesabonyiaknak

Az Aranycsapat egykori kiváló labdarúgója, Kocsis Sándor születésének 90. évfordulója alkalmából fotókiállítás nyílt a Groupama Arénában.

B. Cs.

– Az a megtiszteltetés ért bennünket Zsombor fiammal, hogy részt vehettünk a Kocsis Sándor 90. születésnapjára rendezett ünnepsége – kezdte a füzesabonyi Kovács Zsolt. – Az eseményre sem akárkiktől érkezett a meghívás, név szerint Tóth-Zele József, Kubatov Gábor, dr. Kovács Barnabás barcelonai főkonzul, és nem utolsósorban Ramon Alfonseda, az FC Barcelona veterán játékosok szövetségének elnöke invitált bennünket a rendezvényre, amelyen megjelentek a magyar sportélet kiválóságai, olimpiai, világ és Európa-bajnokok, hajdani válogatott labdarúgók, dr. Szabó Tünde sportügyekért felelős államtitkár, továbbá Puskás Ferenc unokája és dédunokája. Az est szónokai méltóképpen emlékeztek meg Kockáról, méltatva kivételes pályafutását és életútját, amely Barcelonáig vitte. Jó volt látni és hallani, ahogy a Barcelona vezetői beszéltek Kocsis Sándorról, nem elfelejtve, hogy magyarként mit tett a patinás klubért Kubalával és Cziborral karöltve.

Kovács Zsolt és Kovács Zsombor között Tóth-Zele József. Beküldött fotó

Kovács hozzátette: Hriszto Sztojcskov videóüzenetben köszöntötte az egybegyűlteket, és természetesen büszke volt arra, hogy egy klubban játszott Kocsisékkal.

– Megtisztelő volt, hogy részt vehettünk megemlékezésen, méltóképpen képviselve Füzesabony és Mezőkövesd városát és labdarúgását – zárta szavait a kövesdieknél edzőként dolgozó szakember, Kovács Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában