LABDARÚGÁS

2019.06.03. 20:55

Lánykérés a felsőtárkányi futballpálya közepén – videóval

A megyei I. osztályú mérkőzés előtti pillanatokról a meglepett kedves mondta el érzéseit.

B. Cs.

A felejthetetlen pillanat Fotó: Márkus Attila

Kálmán Richárd, a Felsőtárkány SC labdarúgója a Lőrinci ellen mérkőzést megelőzően kérte meg párja kezét. A rendhagyó helyet a klub pályájának kezdőköre jelentette.

– Nagyon meglepett Ricsi döntése, annak ellenére is, hogy tervezgettük az esküvőnket a jövő nyárra – árulta el a heol.hu-nak Huszár Adrienn. – Mivel ez volt az utolsó meccs a szezonban, eszembe sem jutott, hogy még ebben az idényben a pályán kérné meg a kezem. Sokkal szolidabb lánykérésre számítottam.

A felejthetetlen pillanat Fotó: Márkus Attila

A 25 éves futballista párja azt is megjegyezte, hogy kicsit érdekesen alakult a szombati napjuk. Utólag visszagondolva akadtak jelek, de ő nem sejtett semmit.

 

 

– Amikor a hangosbemondón elhangzott a játékosok névsora és a szpíker kért még egy kis figyelmet, akkor már valami „gyanús” volt – folytatta a menyasszony. – Nagyon zavarba jöttem, amikor elindultam a lépcsőn lefelé, mert nem vagyok hozzászokva a „szerepléshez”. A kezdőkörben remegett a gyomrom, annyira izgultam. Leírhatatlan az érzés, amit Ricsi aznap okozott nekem! A családunk nagyon összetartó, ami aznap is megmutatkozott. Mindenki szemében láttam, hogy meghatódtak. Köszönöm Ricsinek, hogy mindig mellettem áll és bizalmat adott ezzel a döntésével. Köszönöm szépen a családjának, főként az édesanyjának és a szüleimnek, a nagyszülőknek a támogatást, miként legjobb barátnőméknek és mindenkinek, aki részt vett az eddigi legszebb napomon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában