Visszavágó

2017.07.05. 12:07

Leandro: Mi vagyunk a jobb csapat

A Ferencváros szerdán reggel utazik Lettországba az Európa-liga első fordulójának visszavágó mérkőzésére. A hazaiak védője szerint ha megszerzik a vezetést, biztossá válik a továbbjutás.

Mediaworks Online / Nemzeti Sport

Leandro, a zöld-fehérek rutinos védője arról beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában, hogy nagyon kemény meccsre számítanak a lett Jelgava otthonában. A csapat szerda reggel utazik magángéppel Lettországba. A megérkezést követő ebéd és csendes pihenő után edzésen vesznek részt, hogy másnap megmérkőzzenek a lett csapattal.

Az első mérkőzést a Fradi 2-0-ra megnyerte, de Leandro óva int mindenkit attól, hogy formalitásként kezeljék a visszavágót. Azt mondja, az első mérkőzés alapján egyértelművé vált, hogy a Ferencváros felkészültebb és egységesebb csapat, mint ellenfele, de a labdarúgásban bármi megtörténhet.

Fontosnak tartja, hogy felvállalják a támadófocit, bátran kezdeményezzenek, mert ha sikerül gólt szerezniük a mérkőzés elején, azzal bizonyára végleg eldől a továbbjutás. A rutinos játékos ismét a védelem közepén kap majd lehetőséget az újonc Otigba Kenneth oldalán, akivel az első mérkőzésen is remekül teljesítettek. Leandro úgy gondolja, hogy új csapattársa rendkívül gyors, fizikailag képzett játékos, akivel nagyszerűen kiegészítik egymást.

Keresse a Nemzeti Sport legfrissebb számát az újságárusoknál vagy a lapcentrum.hu oldalán!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!