megizzadnak a sikerért

2017.07.27. 16:39

Lékai: Össze kell szorítani a fogunk

A Telekom Veszprém irányítója beszélt a három napja tartó szlovén edzőtáborról, új évről és új társakról.

Lékai Máté szerint mindenki próbálta kihasználni a regenerálódásra szánt pihenőidőt, de még ez sem volt elég egy ilyen kőkemény, 70 tétmeccses szezon után.

Úgy érzi, az új játékosok hamar be fognak illeszkedni a csapatba, remek humorérzékük van, amellett, hogy a világ legjobbjai közé tartoznak. Abban minden csapattársával egyetért, hogy a felkészülés a szezon legnehezebb szakasza, nem a kényszerű összezártság, hanem a rengeteg erőfejlesztő gyakorlat miatt.

Ráadásul Ljubomir Vranjes – akit a veszprémi csapat élére és ezzel együtt a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára is kineveztek – a legendásan kemény alapozások híve. Nyilván mindenki játszani szeretne, de ehhez elengedhetetlen a jó erőnlét, minden játékosnak össze kell szorítani a fogát.

Lékai hozzátette, csak a saját feladatára koncentrál, igyekszik minél sikeresebben venni az akadályokat:

„Miként eddig is, ezután is mindent megteszek a csapat sikeréért, igyekszem élni minden lehetőséggel, amit az edzőtől kapok”

– fogalmazott, majd elárulta, hogy eddig csupán klubfeladatokról esett szó, de a válogatott számára is elsődleges, és reméli, hogy számít rá majd a kapitány.

Mint mondja, idén a legfőbb céljuk klubszinten a BL-győzelem megszerzése, ötödszörre futhatnak neki, de minden eddiginél nehezebbnek ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában