KÉZILABDA

2019.07.17. 15:29

Ligakupa: együtt a Gyöngyös a Hatvan és a PLER

A sorozatban idén is csak magyar állampolgárságú játékosok szerepelhetnek.

S. K.

A női csapatok számára első alkalommal kiírt Ligakupában az Eszterházy SC a Göd és a Szent István SE együttesével mérkőzhet a csoportküzdelmek során. A mezőnyt húsz csapat alkotja, a negyeddöntőbe a hat csoportgyőztes és a két négycsapatos csoport második helyezettjei jutnak.

A férfiak versengésére huszonhat klub nyújtotta be a nevezését, a résztvevők nyolc csoportba kaptak besorolást. A címvédő HE-DO B. Braun Gyöngyös mellett az Eger SzSE és az NB I/B-s újonc OK-TAT-60 Hatvani KSzSE is tagja a mezőnynek. A negyeddöntőbe a nyolc csoportgyőztes kerül.

A mérkőzéseket a csapatok tetszőleges sorrendben játszhatják le augusztus 14. és február 2. között. A Ligakupában idén is csak magyar állampolgárságú játékosok szerepelhetnek.

A hatvani Veres Balázsék (10) újoncok Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A csoportbeosztás. Nők. D-csoport: Szent István SE (NB I), Gödi SE (NB I/B, Kelet), Eszterházy SC (NB I/B, Kelet). Férfiak. E-csoport: HE-DO B. Braun Gyöngyös (NB I), OK-TAT 60-Hatvani KSzSE (NB I/B, Kelet), PLER-Budapest (NB I/B, Nyugat). F-csoport: Eger SzSE (NB I), Balassagyarmati KSE (NB I/B, Kelet), ÓAM-Ózdi KC (NB I/B, Kelet).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában