Csere

2019.12.24. 16:02

Magyar vezetőedzője lehet a Stuttgartnak

Lőw Zsolt lehet a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart vezetőpedzője.

A lehetőségről a Stuttgarter Zeitung keddi számában írtak, azzal a kiegészítéssel, hogy a klubvezetők egyelőre nem vették fel a kapcsolatot a 40 éves magyar szakemberrel.

Lőw jelenleg a francia bajnok Paris Saint-Germain csapatánál dolgozik Thomas Tuchel segítőjeként, és a vezetőedzőhöz hasonlóan 2021 nyaráig érvényes a szerződése.

Bár a VfB Stuttgart a harmadik, osztályozót érő helyen áll a Bundesliga 2-ben, a klubvezetők az utóbbi hetek visszafogott eredményeit látva hétfőn megköszönték a nyáron szerződtetett Tim Walter edző munkáját. Thomas Hitzlsperger kiemelte: veszélyben érezték céljaik elérését, ezért a váltás mellett döntöttek.

A Kicker úgy tudja, hogy Sandro Schwarz és Markus Anfang neve is felmerült a lehetséges utódok között. A Stuttgarter Zeitung információi szerint azonban egyikükkel sem számolnak az ötszörös – legutóbb 2007-ben aranyérmes – német bajnoknál, amely az előző idény végén az osztályozón bukta el élvonalbeli tagságát az Union Berlinnel szemben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában