ÚSZÁS

2019.11.29. 18:47

Már otthonosan mozog az egri uszodában Shane Tusup és Szilágyi Lilu

Két hétig még biztosan marad Tusup és csapata Egerben, de állandó helyet keresnek maguknak.

Heol Sport

Shane Tusup és Szilágyi Liliána (háttal)Fotó: Lénárt Márton

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Egy hete készül az egri Bitskey-uszodában a Shane Tusup irányította csapat, tagjai között két magyar úszóval, Szilágyi Liliánával és Bujdosó Zsomborral. Hosszú Katinka korábbi férje azt követően rendezkedett be a vándoréletre, hogy Ilaira Cusinato és Földházi Dávid is távozott az amerikai edző vezette gárdából. A hevesi megyeszékhelyen nincs közös pont a Tusup Team és az Egri Úszó Klub munkájában. Az EÚK vezetőedzőjének, Kovács Ottónak sokat köszönhet Tusup azért, hogy három hétre befogadták őket a Bitskeyben, ám ezen túlmenően mindenki végzi a maga a munkáját.

Shane Tusup és Szilágyi Liliána (háttal) Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Az egriek közül Békési Eszter és Holló Balázs a december 4. és 8. között Glasgowban rendezendő rövid pályás Európa-bajnokságra készül, ám Szilágyi nem lesz ott a skót városban. Az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba kijelentette: Liliánát nem edzője, Shane Tusup személye, hanem gyenge formája miatt hagyta ki az Európa-bajnoki keretből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában