nyerő ember

2019.07.11. 12:15

Marad Liverpoolban a belga válogatott

Hosszú távú megállapodást kötött belga válogatott labdarúgójával, Divock Origivel a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool.

Liverpool's Belgium striker Divock Origi celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Tottenham Hotspur at the Wanda Metropolitan Stadium in Madrid on June 1, 2019. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Pierre-Philippe Marcou

Az angol klub nem közölte, hogy mennyi időre kötelezte el magát a 24 éves csatár.

A Liverpool öt éve szerezte meg Origit a Lille-től, de a 2017/18-as idényben kölcsönadta a Wolfsburgnak, és sokáig az előző szezonban sem volt meghatározó játékos a Vörösöknél, tavasszal viszont kulcsfontosságú gólokkal segítette csapatát.

Győztes gólt szerzett a városi rivális Everton ellen, a BL-elődöntőben két találattal vette ki részét a Barcelona elleni párharc megfordításából, majd a Tottenham Hotspur elleni fináléban is eredményes volt.

A Liverpool a Community Shielden (az angol Szuperkupán) augusztus 4-én kezdi meg az új szezont az angol bajnok Manchester City ellen, öt nappal később a Premier League-ben pedig az újonc Norwich City lesz az első riválisa.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában