LABDARÚGÁS

2019.04.12. 17:13

Megyei I. osztály: a Halász ellen éles lesz a Hatvan

A második helyen álló Energia SC előtt 16 pontos előnnyel vezető hatvaniak és a tavasszal hét mérkőzésen hat győzelmet aratott és egy döntetlent elért gyöngyöshalásziak egymás elleni összecsapása számít a megyei I. osztály 23. fordulója slágermeccsének.

Bódi Csaba

SZOMBAT, 16.30:

FC HATVAN (1.)–GYÖNGYÖSHALÁSZ (5.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep. V.: Varga László (Juhász Á. Szigetvári Zs.)

SIMON ANTAL, a hatvaniak vezetőedzője: – Hosszú idő után jó lesz már újra itthon játszani. Remélem, a csapat ritmusát nem törte meg a hétvégén elmaradt mérkőzésünk. Hazai pályán természetesen győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni a nézőket.

A versenybizottság döntése értelmében az elmaradt Besenyőtelek-Erőss út–FC Hatvan mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel a hatvaniak javára írták, a besenyőieket pedig írásbeli megrovásban részesítették.

HORDÓS DÁNIEL, a gyöngyöhalásziak asszisztens edzője: – Tekintve, hogy sérülés miatt Ludányi, Ozsvárt és Márkus, betegségből adódóan pedig Szurdoki a maródiak listáját gyarapítja, a helyzetünk nem a legjobb. Így viszont alkalom nyílik azoknak, akik eddig kevesebbet játszották, hogy bizonyítsák, helyük van a kezdőcsapatban. A hatvaniak kiemelkednek a mezőnyből, és ellenünk még biztosan „élesek” lesznek, ezzel együtt mi szeretnénk a saját játékunkat játszani annak a tudatában, hogy számunkra a következő meccsek lesznek az igazán fontosak.

Ősszel: Gyöngyöshalász–FC Hatvan 1–7.

ENERGIA SC GYÖNGYÖS (2.)–FELSŐTÁRKÁNY (8.)

Gyöngyös, Sport út. V.: Gecse Zoltán (Nagy S., Pál)

Öt mérkőzés óta tart a gyöngyösiek veretlenségi sorozata, ami folytathatónak tűnik. A tárkányiak utóbbi három meccsüket elveszítették, de egyet biztosat nem szabad ellenük: lebecsülni őket.

Ősszel: Felsőtárkány–Energia SC 0–1.

HEVES (7.)–FÜZESABONY (13.)

Heves. V.: Darók Attila (Szarvas, Nagy Péter)

Hazai pályán tavasszal csak a Lőrinci győzte le a hevesieket, akik olyan FSC-vel találkoznak, amely legutóbb egy hónapja győzött.

Ősszel: FSC–Heves 1–1.

BERG SYSTEM-EGER II. (16.)–MAKLÁR (11.)

Eger, Szentmarjay stadion. V.: Haraszin Szabolcs (Kopcsó, Elek)

Noha az egriek idén csupán csak két pontot szereztek, „vastagon” bennük van a győzelem lehetősége. A Maklárnak résen kell lenni, ha pontot akar gyűjteni.

Ősszel: Maklár–ESE II. 1–3.

BÉLKŐ SE-BÉLAPÁT (15.)–HERÉD (10.)

Bélapátfalva. V.: Szigetvári Márk (Nováki, Koroknai)

Nagy zakót szabtak Lőrinciben a bélapátiakra, míg a herédiek otthonukban kaptak egy ötöst (4–5) a múlt héten. Ami bizonyos, hogy most kerül pont valamelyiküknek vagy mindkettőjüknek.

Ősszel: Heréd–Bélkő 2–0.

BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT (9.)–LŐRINCI (3.)

Besenyőtelek, dr. Vass Géza Spt. V.: Török Mihály (Várallyay, Forgó).

A lendületbe jött lőrinciek Besenyőn szervezett védelemmel találják magukat szembe. Az ellenszer megtalálása nem ígérkezik egyeszerűnek.

Ősszel: Lőrinci–Besenyőtelek 2–2.

MARSHALL-ASE (6.)–BORSODNÁDASD (14.)

Andornaktálya. V.: Panyi Kristóf (Orovecz, Kocsis)

Kiváló formában lévő ASE vendége lesz a múlt héten végre győzelmet ünnepelt BLASE. A papírforma egyértelműen a hazaiak mellett szól.

Ősszel: Borsodnádasd–Marshall-ASE 3–2.

PÉTERVÁSÁRA (4.)–EGERSZALÓK (12.)

Pétervására, Bocsi Attila Spt. V.: Dajkó Tamás (Májer, Nagy F.)

Négy győztes mérkőzés szerepel a péterkeiek utóbbi egy hónapjának mérlegén. A szalókiak három meccs óta veretlenek és ez akár folytatódhat is.

Ősszel: Egerszalók–Pétervására 2–1.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában