Budapest Honvéd - Újpest 0-0

2019.12.14. 21:25

Döntetlent játszott a Honvéd és az Újpest

Gól nélküli döntetlent hozott a rangadó a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Budapest, 2019. december 14. Feczesin Róbert, az Újpest (b) és Naser Aliji, a Honvéd játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Újpest FC mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. december 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az első félidőben a mezőnyben küzdött egymással a két csapat, előbb a vendég újpestiek irányítottak, a szünet előtt viszont a házigazda kispestiek kerültek némi fölénybe. Ez azonban csak lehetőségek kidolgozásában mutatkozott meg, a gólveszélyes befejezésekkel ugyanis mindkét csapat adós maradt.

A második félidő első jelentősebb eseményeként a 60. percben Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője már a második sárga lapos figyelmeztetését kapta meg, így – a szezonban nem először – kiállították. Az első felvonáshoz képest jobb iramú folytatásban némi újpesti mezőnyfölény mellett továbbra is hullámzó volt a játék, a kapuk azonban továbbra sem forogtak veszélyben, mert az utolsó passzoknál rendre hibáztak a játékosok.

A két együttes legutóbbi hat összecsapásából az ötödiken született döntetlen, ezeken negyedszer nem esett gól.

Forrás: MTI

Borítókép: Feczesin Róbert, az Újpest (b) és Naser Aliji, a Honvéd játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Budapest Honvéd – Újpest FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. december 14-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában