Helyi sport

2019.11.13. 11:56

OB I: az egri hölgyek éhesek a sikerre

A női OB I. 7. fordulójának mérkőzése következik ma Szegeden az egrieknek.

S. K.

Figyelem, lányok! A mester szavait pontokat érhetnek. Fotó: Lénárt Márton

SZEGED SZTE (7.)–LFÁ-ZF-EGER (6.)

Szeged, szerda, 20.00. V.: Füzesi, Berki.

A kéthetes szünetet követően hét nap alatt három bajnoki találkozón szerepelnek az egri nők. A Ferencvárostól elszenvedett múlt szombati vereséget (9–10) követően szerdán már Szeged felé veszik az irányt Menczinger Katáék, majd szombaton a III. Kerületi TVE érkezik a Bitskey Aladár Uszodába.

Figyelem, lányok! A mester szavait pontokat érhetnek. Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Magunk mögött kell hagyni az FTC elleni vereségből fakadó csalódottságot, csak az új feladatra igyekszünk koncentrálni – fogalmazott az egriek vezetőedzője, Biros Péter. – A megfelelő tanulságokat levonva vágunk neki az újabb megmérettetésnek, ahol csak a győzelem lehet elfogadható. Ugyan esélyesként érkezünk, de ezért még nem írják be a három pontot. Keményen meg kell küzdeni minden győzelemért. Meg kell érezni a győzelem ízét, ez a folytatásra nézve is nagyon fontos. Nagyobb önbizalommal, a rangadókról sem távozunk majd vesztesként.

Hat mérkőzés után a Szeged és az Eger egyaránt két győzelemmel áll. A ZF jelenleg csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a Tisza-parti gárdát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában