AUTÓSPORT

2019.07.05. 19:55

Parádsasváron idén nem bőgnek fel a lóerők

Az első versenyt 1978. június 17–18-án bonyolította le az egri 4. sz. volán.

B. Cs.

Most verseny nélkül marad a három éve felújított szakasz Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

 

Törölték a július 19. és 21. közötti időszakra kiírt 36. Mátrai Autós Hegyi versenyt. – Ezúton sajnálattal tájékoztatunk benneteket, hogy szakágunk az elnökségtől írásban kérte a parádsasvári hegyi verseny törlését – szerepel a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Gyorsasági Bizottságának közleményében.

– Összetett kérdésről van szó, amelyeket nem szeretnék részletezni, a lényeg, hogy idén el kell tekintenünk a parádsasvári verseny rendezésétől. Az eseményt azonban nem akarjuk elengedni, reméljük, jövőre újra lesz futam a mátrai helyszínen – válaszolta érdeklődésünkre a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Gyorsasági Bizottságának titkára, Venesz Ágnes.

Most verseny nélkül marad a három éve felújított szakasz Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A futam 2018-ban ünnepelte 40. születésnapját. Az első versenyt 1978. június 17–18-án bonyolította le az egri 4. sz. volán. A rendezvény – nyolcéves kényszerszünet után – 2016-ban éledt újjá, ám az idei esztendő ismét kimarad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában