LABDARÚGÁS

2019.06.03. 15:00

Pétervásárai örömszavak a bronzérem okán

A 2014-es ezüstérem után újra dobogón a PVSE.

B. Cs.

A pétervásáraiak (sárga-kékben) bravúros módon végeztek érmesként Fotó: Márkus Attila

A 2013/14-es bajnoki évben, vagyis öt esztendő múltán végzett ismét érmesként a Pétervására SE csapata a megyei I. osztályban. Az idén bronzérmet szerzett gárda részéről hárman foglalták össze röviden a gondolataikat a Marshall-ASE elleni, 3–2-es győzelemmel végződött idényzárót követően

A pétervásáraiak (sárga-kékben) bravúros módon végeztek érmesként Fotó: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

EGED ISTVÁN, a Pétervására SE elnöke, a város polgármestere: – Csodálatos tavaszt produkált a csapat, a bronzérem méltó eredmény várossá válásunk 30. évfordulójára.

TÓTH ZSOLT, a PVSE szakosztályvezetője: – Köszönöm a csapatnak a szezont, rengeteg munkát tettek bele a fiúk. Továbbá köszönöm a munkáját minden segítőnek, Pétervására város és a szponzoroknak a támogatást, szurkolóinknak pedig a lelkes biztatást. Most közösen örülhetünk. Hajrá, Péterke!

NAGY ÁDÁM csapatkapitány: – Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményhez, megérdemeltük a harmadik helyet. Szurkolóinknak köszönjük az egész éves lelkes biztatást!

A BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában