DARTS

2019.01.23. 16:34

Pop remek rajtot vett, Spisák jól mutatkozott be

A hölgyek mezőnyét tizenöt, a férfiakét harminchat dartsozó alkotja.

S. K.

Az egriek NB II-es férficsapata Beküldött fotó

Pop Noémi Angéla a hatodik, Pajzák Szintia a tizenegyedik helyen áll a soft NB I. első fordulóját követően, míg az NB II.-ben szereplő férfiaknál egy kör után az újonnan igazolt Spisák László a kilencedik, Hidvégi Attila a tizedik, Pintér Tamás pedig a harmincnegyedik pozíciót foglalja el az összesített táblázaton.

Az egri Agria Dragons DC színeiben a fent említett öt versenyző teszi próbára tudását a küzdelemsorozatban, az első játéknapot Budapesten, a Wekerlei Darts és Bocsa Klubban rendezték. A hölgyek mezőnyét tizenöt, a férfiakét harminchat dartsozó alkotja. A lebonyolítás értelmében négy forduló alatt a nőknél mindenki játszik mindenkivel, az uraknál viszont – ugyancsak négy forduló alatt – csak kétszer játszanak egymás ellen a résztvevők.

A dartsban két szakágat különböztetnek meg. A hagyományos, fémhegyű nyíllal szizált táblára zajló küzdelemmel szemben, a soft darts esetében a játékosok automata gépekre játszanak műanyag hegyű nyilakkal.

Az egriek NB II-es férficsapata
Beküldött fotó

Érdről ezüst a hevesi Jurásnak

Az Érden rendezett 7. Target Amatőr Kupán az Agria Dragons DC Kerecsendi Nándor, Kerecsendi Ivó, Tompos Krisztián, Csohány Tamás, Szalmási László, alkotta „ötösfogatából” utóbbi szerepelt a legeredményesebben, aki kilencedikként zárt a több mint nyolcszáz fős férfimezőnyben. A hevesi Jurás Dániel egészen a döntőig menetelt, ahol azonban 3:2-es vereséget szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában