TEREMLABDARÚGÁS

2020.03.11. 15:10

Recski köszöntés focival és virággal

Négy korosztályban mutatták meg tudásukat és a sportág iránti szeretetüket a hölgyek a Recsk Környéki JTC nőnap alkalmából rendezett siroki tornáján.

B. Cs.

A „virágszálak” cserepes ajándékot vehettek át Beküldött fotó

– Nagyon sok ügyes, technikás hölgyet láthattunk. A labdarúgás iránti elkötelezettség ezúttal is megmozgatta a futballt kedvelő hölgyeket – mondta a recski klub elnöke, egyben a rendezvény szervezője, Rózsa Tivadar.

A „virágszálak” cserepes ajándékot vehettek át Beküldött fotó

Az U7-es korosztályban a házigazda egyesület négy csapata lépett pályára. A fiatalabbak még kissé esetlenül, de annál nagyobb akarással küzdöttek. Az U9-eseknél a JTC két gárdája nézett egymással farkasszemet. Több kislánynak ez volt élete első tornája. Ebben a két korosztályban a leányok egy-egy cserép virágot és a jól megérdemelt aranyérmet vehették át. Az U13-as kategóriában a Gyöngyösi AK és a Recsk Környéki JTC két-két együttesének mérkőzései színvonalas, küzdelmes meccseket hoztak. Végül a felnőtt hölgyek mutatták meg, mit tudnak a labdarúgás fortélyaiból, közülük a Dorogháza csapata bizonyult a legjobbnak. A Nógrád megyei mögött másodikként a Recsk Környéki JTC, harmadik helyen a Salgótarján, negyedikként pedig a Mátra SE U19-es alakulata zárt.

– Minden résztvevőnek, a torna lebonyolításában segítőknek és Tuza Gábor siroki polgármesternek köszönöm a részvételt, a munkát, a támogatást. Jövőre újra találkozunk – tekintett előre Rózsa Tivadar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában