az év játékosa

2018.09.07. 15:37

Ronaldo gratulált Modric díjához

Luka Modric, a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott és a Real Madrid középpályása szerint változatlanul jó a kapcsolata volt klubtársával, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóval, aki gratulált is neki az Európa Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) kapott Év játékosa-díjhoz.

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 01: Real Madrid's Luka Modric holds up his trophies after being named UEFA Champions League Player of the Year, before the La Liga match between Real Madrid and CD Leganes in Madrid, Spain on September 01, 2018. Burak Akbulut / Anadolu Agency

Fotó: Anadolu Agency

Modric augusztus 30-án, a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után vette át az elismerést Monacóban. A horvát futballista a szavazáson Ronaldót, valamint a BL-döntős Liverpool egyiptomi támadóját, Mohamed Szalah-t előzte meg, de az Európa-bajnok portugál támadó nem vett részt az eseményen.

„Cristiano Ronaldo 15 gólt szerzett és újra BL-győzelemre vezette a Real Madridot. Nevetséges, hogy nem ő kapta a díjat” – nyilatkozta Jorge Mendes, Ronaldo menedzsere a voksolás eredményéről.

„Az egyéni elismerések mindig lényegesek, de ezeknél sokkal fontosabb a csapatként elért siker” – mondta Modric. „Ronaldo is gratulált a díjhoz, és reményét fejezte ki, hogy hamarosan találkozunk. Nem foglalkozom azzal, hogy mások mit mondanak, nekem továbbra is jó a viszonyom vele.”

A két játékos csütörtök este a pályán is találkozhatott volna, ám az 1-1-es döntetlennel zárult Portugália-Horvátország barátságos meccsen Ronaldo nem játszott, mert erre, valamint a soron következő találkozóra pihenőt kért a válogatottól.

Modric és Ronaldo a nemzetközi szövetség (FIFA) szeptember 24-i gáláján is érintett lesz, mivel „A legjobb” elnevezésű díjra Szalah-val együtt ott is jelöltek.

Borítókép: Modric a Leganes elleni bajnokin mutatta meg a publikumnak a monacói díjakat

AFP / ANADOLU AGENCY / Burak Akbulut

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában